Opettajana toimi Marina Savičiene. Marina on Keudan kokkiopiskelija. Osallistujista 9 oli HYK:n ja Sveitsin lukion venäjän opiskelijoita. Kaksi kansalaisopiston venäjän kurssilaista ja 4 johtokunnan jäsentä, Opiskelijat olivat tosi innoissaan : kokkasimme liha- ja kasvisseljankaa ja jälkiruoaksi oladushkia (piimäpohjaisia paksuja lettusia). Keittoja tehtiin 4 henkilön ryhmissä, joten kaikki pääsivät osallistumaan ja yhteistyö sujui tosi hyvin. Samalla puhuttiin venäjää ja vaihdettiin mielipiteitä kielestä, venäläisestä ruoasta ja esim Venäjä -seuran toiminnasta. Kaikki olivat tyytyväisiä iltaan ja yhdessä syötiin maittavat keitot ja jälkiruoka. Yhtä mieltä oltiin, että kokkaamista yhdessä jatketaan myös tulevaisuudessa. Marinalla oli jo ehdotus tulevista ruokalajeista. Hauskinta illassa puheenjohtajan mielestä oli tämä nuorten kokkaajien innostus ja uteliaisuus. Me vähän varttuneemmatkin ihan piristyimme!